Werkwijze

Onze honden zijn van jongs af aan opgegroeid in huis en hebben zo
alle dagelijkse bezigheden meegemaakt.
Dit resulteert in erg sociale honden. En zo voeden wij de pups ook op.
De pups worden geboren in huis en verblijven daar tot ze een nieuw baasje krijgen
dat is na ongeveer 7 a 8 weken.

Wij werken niet met een wachtlijst. Zo lang het puppy aanvraagformulier in het menu staat kun je je aanmelden voor een pup. Uit alle ingezonden formulieren zullen wij dan een keus maken. Of je nu de laatste of de eerste bent die zich heeft aangemeld voor een pup, het maakt dus niets uit, iedereen heeft evenveel kans. Zodra het puppyaanvraagformulier niet meer zichtbaar is in het menu, kun je dus niet meer reageren voor een pup. Aanvragen via het contactformulier worden niet gelezen.
Deze website wordt nauwkeurig up-to-date gehouden zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws omtrent onze kleine kennel.

Zodra er een succesvolle dekking heeft plaatsgevonden zullen wij dat op de website vermelden.
Vanaf 4 weken na de dekking maken we een echo om te kijken of ze zwanger is.

Zodra de pups zijn geboren gaan we enkele dagen na de geboorte iedereen benaderen die in aanmerking komen voor een pup. We houden ook enkele reserve voor het geval iemand afhaakt om wat voor reden dan ook, maar dit geven we altijd duidelijk aan. Zodra de pups definitief besproken zijn dan geven we dit ook aan op de website. Wij proberen dit zo spoedig mogelijk te doen zodra iedereen weet waar die aan toe is. 

Wij zijn er van bewust dat het allemaal onzeker is of je in aanmerking komt voor een pup maar voor ons gevoel is dit wel de eerlijkste manier.

 

 

Havanezer.eu © 2018 Frontier Theme